FINANCIEEL MANAGEMENT

Gespecialiseerd in festivals & evenementen

Financieel management van evenementen verhoogt de bezoekerservaring én de omzet, mits het goed gedaan wordt. Dát is onze expertise. Van preproductie tot rapportages, of je nu met een muntenbetaalsysteem werkt of een cashless PIN-only betaalsysteem. Ons event finance team levert alle diensten en producten, om de financiële stromingen rondom jouw evenement veilig, efficiënt en betrouwbaar te regelen.

Onze werkwijze

Geen enkel evenement is hetzelfde. Daarom brengen we allereerst, samen met jou, alle financiële stromingen in kaart en bedenken we hoe we deze het beste kunnen controleren, registreren en uitvoeren.

Op basis hiervan maken we een compleet financieel plan op maat voor jouw festival of evenement. Hierin nemen we ook de routing en logistiek op het festivalterrein mee, om zeker te zijn van een positieve bezoekerservaring.

Voor een betrouwbaar resultaat werken we met ons eigen transparante en waterdichte systeem. Ons ervaren event finance team garandeert een strakke cashflow tijdens het evenement, welke veilig en volledig wordt klaargemaakt voor de boekhouding. Desgewenst kunnen wij ook de financiële afhandeling met lokale partners (bijvoorbeeld cateraars) hierin meenemen.

Bel of mail voor de mogelijkheden!

Festival betaalsysteem

Wij werken met verschillende betaalsystemen: munten en (cashless) PIN-only. Beide systemen hebben zo hun eigen voordelen. En kiezen tussen de twee kan lastig zijn, omdat elk evenement anders is en dus maatwerk vereist. Om je alvast op weg te helpen in je keuze hebben wij de voor- en nadelen van elk festival betaalsysteem op een rij gezet.

Als je voor Het Klassiek kiest als jouw partner voor financieel management, dan kijken we samen met jou naar welk systeem het beste past bij jouw event. Ongeacht het systeem, wij nemen je al het werk uit handen en leveren alle diensten, producten en personeel dat ervoor nodig is.

Voor wie wij dit o.a. doen:

Uitbesteden

Financieel management vereist veel technische kennis, financiële kennis, de juiste hardware. Voor elk onderdeel is wel een leverancier te vinden. Waarom zou je het financieel management van jouw evenement of festival uitbesteden aan Het Klassiek?

  • Alle diensten en producten, of je nu met munten of een PIN-only systeem wilt werken, leveren wij. Je schakelt dus maar met één partij, in plaats van met meerdere leveranciers.
  • Wij zijn een zeer ervaren partner in efficiënt en betrouwbaar financieel management, gespecialiseerd in (grootschalige) festivals en evenementen.
  • We leveren al het gespecialiseerde personeel dat hiervoor nodig is, dus daar heb je geen omkijken aan. Bij onverwachts uitval regelen wij ook vervanging.
  • Doordat wij een groot aantal evenementen en organisaties bedienen, kopen wij groot in tegen scherpe tarieven bij onze vaste leveranciers.
  • Je hebt één contactpersoon voor het gehele financieel management, van preproductie tot en met de afhandeling.
  • Snelle, betrouwbare en professionele service, met altijd persoonlijk contact. Dat vinden wij heel belangrijk en dat is waarop wij ons onderscheiden.
Bel of mail voor de mogelijkheden!

Overige diensten

Financieel Management

Of je nu met munten of een cashless systeem werkt. Wij leveren alle diensten, producten en personeel dat jij nodig hebt, om alle financiële stromingen rondom jouw evenement veilig en betrouwbaar te regelen.

Lees meer...

Artist Support

Wij zijn het vriendelijke gezicht achter de schermen – op kantoor en op locatie – dat artiesten, hun management en agentschappen het vertrouwen geeft dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Lees meer...

Gespecialiseerde Event ZZP’ers

Wij werken samen met gespecialiseerde event ZZP’ers, elk door ons geselecteerd op ervaring en prestaties. Van een enkele kracht tot een heel team, wij kennen de juiste persoon voor de klus en nemen je al het werk uit handen.

Lees meer...

Totaalproductie

Wij zijn festivalproducenten pur sang. Eventmanagement zit in ons bloed. Wanneer je de productie van jouw evenement aan ons uitbesteed, kun je dat deel loslaten en je volledig richten op de creatieve invulling en programmering ervan.

Lees meer...

Office Support

Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij het organiseren van evenementen. Van draaiboeken en pre-productie tot volledige projectondersteuning, wij ondersteunen en ontlasten graag waar jij dat wilt.

Lees meer...

On Site Support

De opbouw, showdag(en) en afbouw van evenementen zijn elk operaties op zich, die naast genoeg mankracht, ook de expertise vragen van gespecialiseerd personeel op coördinerende functies. Wij zorgen dat jij de juiste mensen hebt staan op de juiste plekken.

Lees meer...