EVENEMENTEN ZZP’ERS

Personeel gespecialiseerd in evenementen

Evenementen ZZP’ers huur je snel en betrouwbaar in via Het Klassiek. Het hele jaar door voorzien wij festivals, evenementen en organisaties, in binnen- en buitenland, van gespecialiseerde evenementen ZZP’ers in diverse functies. Al onze ZZP’ers hebben we persoonlijk opgeleid en/of geselecteerd op basis van ervaring en prestatie tijdens evenementen. Of je nu één gespecialiseerde kracht zoekt of juist een volledig evenemententeam: alle personeelsaanvragen zijn welkom en we helpen je graag. Bovendien nemen we je alle werkzaamheden uit handen.

Onze werkwijze

Afgestemd op wat jij nodig hebt, werven wij de beste mensen uit onze poule. De poule bestaat uit ongeveer 300 ervaren evenementen ZZP’ers, die het hele jaar door via ons in binnen- en buitenland werken. Doordat wij met vaste mensen volgens vaste afspraken werken, blijven de kosten voor jou gelijk. Ongeacht of je de ZZP’ers direct inhuurt of via Het Klassiek.

Bij het selecteren van de juiste mensen kijken we verder dan alleen de op te vullen functies. Zo kijken we bijvoorbeeld ook naar ieders ervaring en de dynamiek bij het samenstellen van de teams. Dat komt niet alleen het teamgevoel ten goede, maar ook het snel en standvastig handelen in geval van calamiteiten.

Van begin tot eind nemen we je al het werk uit handen. Dat betekent dat jij één contactpersoon bij Het Klassiek hebt voor het selecteren, inplannen, briefen, evalueren en factureren van een heel team. Hierbij fungeren we graag als aanspreekpunt en teamcaptain. En bij onverwachts uitval zorgen wij voor vervanging.

Bel of mail voor de mogelijkheden!

Poule van evenementen ZZP’ers

Door de jaren heen hebben wij een brede poule van ervaren event ZZP’ers opgebouwd. Deze bestaat uit onder andere: projectmanagers, (eind)producenten, creatieven, artist handlers, runners, chauffeurs, kassa- en entreecoördinatoren, financieel managers en site crew. Elk van hen is door ons persoonlijk opgeleid en geselecteerd op basis van hun ervaring en prestaties tijdens evenementen. Hierdoor kennen we iedereen dus ook persoonlijk en weten we altijd de beste persoon voor de juiste functie te vinden.

Voor wie wij dit o.a. doen:

Uitbesteden

Bij het vinden en hebben van vast- of tijdelijk personeel komt veel kijken. Het papierwerk alleen is al een dagtaak. Laat staan als iemand op de dag zelf ziek is of mid-productie een pols breekt. Waarom zou je het inhuren van gespecialiseerd evenementen personeel aan Het Klassiek uitbesteden?

  • Gegarandeerd ervaren evenementen ZZP’ers, elk door ons persoonlijk opgeleid en geselecteerd op basis van ervaring en prestatie tijdens evenementen.
  • Je team is volledig schaalbaar. Dit betekent dat je makkelijk meer of minder mensen kunt inhuren wanneer dat nodig is, zonder dat je ergens aan vast zit.
  • Of je nu via ons boekt of direct, de kosten blijven voor jou gelijk, doordat wij met vaste mensen volgens vaste afspraken werken.
  • Eén contactpersoon van Het Klassiek voor het verzamelen, inplannen, briefen, evalueren en factureren van een heel team. En bij onverwachts uitval zorgen wij voor vervanging.
  • Snelle, betrouwbare en professionele service, met altijd persoonlijk contact. Dat vinden wij heel belangrijk en dat is waarop wij ons onderscheiden.

Wij ondersteunen waar jij dat wilt. Of je nu op zoek bent naar één gespecialiseerde kracht of een heel evenemententeam. Hoe eerder je aanvraag bij ons binnen is, hoe beter we je van dienst kunnen zijn. Maar ook last minute aanvragen zijn welkom. Wij zullen altijd onze uiterste best doen om je te helpen.

Bel of mail voor de mogelijkheden!

Overige diensten

Financieel Management

Of je nu met munten of een cashless systeem werkt. Wij leveren alle diensten, producten en personeel dat jij nodig hebt, om alle financiële stromingen rondom jouw evenement veilig en betrouwbaar te regelen.

Lees meer...

Artist Support

Wij zijn het vriendelijke gezicht achter de schermen – op kantoor en op locatie – dat artiesten, hun management en agentschappen het vertrouwen geeft dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Lees meer...

Gespecialiseerde Evenementen ZZP’ers

Wij werken samen met gespecialiseerde event ZZP’ers, elk door ons geselecteerd op ervaring en prestaties. Van een enkele kracht tot een heel team, wij kennen de juiste persoon voor de klus en nemen je al het werk uit handen.

Lees meer...

Totaalproductie

Wij zijn festivalproducenten pur sang. Eventmanagement zit in ons bloed. Wanneer je de productie van jouw evenement aan ons uitbesteed, kun je dat deel loslaten en je volledig richten op de creatieve invulling en programmering ervan.

Lees meer...

Office Support

Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij het organiseren van evenementen. Van draaiboeken en pre-productie tot volledige projectondersteuning, wij ondersteunen en ontlasten graag waar jij dat wilt.

Lees meer...

On Site Support

De opbouw, showdag(en) en afbouw van evenementen zijn elk operaties op zich, die naast genoeg mankracht, ook de expertise vragen van gespecialiseerd personeel op coördinerende functies. Wij zorgen dat jij de juiste mensen hebt staan op de juiste plekken.

Lees meer...