DIENSTEN

Gespecialiseerd in evenementen

Het Klassiek is een full-service evenementenbureau, dat festivals, evenementen en organisaties bedient op gebied van gespecialiseerde diensten, producten en personeel. Sinds de oprichting in 2012, zijn wij uitgegroeid tot dé specialist op gebied van festivals en evenementen. Van creatie en productie tot projectmanagement en budgettering. Benieuwd wat wij voor jouw evenement of organisatie kunnen betekenen?

Financieel Management

Het Klassiek levert alle diensten en producten die jij nodig hebt – van munten tot beveiligingscamera’s – om alle financiële stromingen rondom jouw evenement veilig en betrouwbaar te regelen. Samen met ons team van specialisten garanderen we een strakke cashflow tijdens het evenement. Deze maken wij veilig en volledig klaar voor de boekhouding.

Munten of PIN-only betaalsysteem? Geen enkel evenement is hetzelfde. Daarom brengen we allereerst, samen met jou, alle financiële stromingen in kaart en bedenken we hoe we deze het beste kunnen controleren, registreren en uitvoeren. Op basis hiervan maken we een compleet financieel plan op maat voor jouw festival of evenement. Wij leveren vervolgens alle diensten, producten en mensen die ervoor nodig zijn.

Lees meer...

Artist Support

Artist support omschrijft het voorzien van artiesten in al hun benodigdheden. En het creëren en versterken van relaties met artiesten, hun management en agentschappen. Vanaf het moment dat een boeking rond is, pakken wij het contact over. Goede organisatie en heldere communicatie, met oog voor detail: wij zijn pas blij als artiesten vertrekken met een positieve ervaring met jouw evenement en organisatie.

Het Klassiek ondersteunt waar jij dat wilt. Of je nu op zoek bent naar een enkele artist handler, stagemanager, chauffeur of runner, of naar een gespecialiseerde partij die het gehele artist support traject op zich neemt. Vanaf moment dat de boeking bevestigd is tot en met de opbouw en coördinatie van een volledig artiestendorp.

Lees meer...

Evenementen ZZP’ers

Het Klassiek faciliteert in gespecialiseerd evenementen personeel. Door de jaren heen hebben wij een ervaren poule van gespecialiseerde event ZZP’ers opgebouwd. Bestaande uit onder andere event managers, producenten, artist handlers, runners, chauffeurs, kassa- en entreecoördinatoren, financieel managers en meer. Doordat we elk van hen selecteren op basis van ervaring en prestatie tijdens evenementen, weten wij voor jou de beste persoon te vinden voor de juiste functie.

Of je nu één gespecialiseerde kracht zoekt of juist een volledig evenemententeam: alle personeelsaanvragen zijn welkom en we helpen je graag. Bovendien nemen we je alle werkzaamheden uit handen.

Lees meer...

Office Support

Het Klassiek is een zeer ervaren – en betaalbare – partner op gebied van office support. Hiermee bedoelen we diverse projectmatige werkzaamheden ter voorbereiding en/of afhandeling van jouw evenement. Van showdag-documenten en pre-productie tot volledige projectondersteuning: wij kennen elk traject, groot en klein, en ondersteunen en ontlasten graag waar jij dat wilt.

Als voormalig festivalorganisatoren weten we als geen ander wat er komt kijken bij het organiseren van evenementen en vooral ook welke knelpunten organisaties bezighouden. Samen met jou bedenken we een passend traject op maat, waarmee we ademruimte creëren op de plekken waar (groeiende) organisaties er behoefte aan hebben.

Lees meer...

On Site Support

De opbouw, showdag(en) en afbouw van evenementen zijn elk operaties op zich. Naast genoeg mankracht, vragen deze ook de expertise vragen van hoogopgeleid evenementenpersoneel binnen coördinerende functies. Gelukkig heeft Het Klassiek een groot netwerk van gespecialiseerd evenementenpersoneel voor on site support tijdens jouw evenement. Of je nu één gespecialiseerde kracht zoekt of juist een volledig evenemententeam: alle personeelsaanvragen zijn welkom en we helpen je graag.

Lees meer...

Event Consultancy

Twijfel je tussen munten of een cashless betaalsysteem? Op zoek naar een creatieve impuls? Wil je meer structuur binnen je organisatie zodat je door kunt groeien? Het realiseren van groei, structureren, ontlasten en (re)organiseren van evenementen en organisaties zit Het Klassiek in het bloed. Door de jaren heen hebben we flink veel contacten, kennis en expertise opgedaan die we graag met je delen. Dit kan alles zijn, van stage design en aankleding, (rand)programmering en creatieve conceptontwikkeling tot advies over veiligheid en crowd control, budgettering en personeelsbeleid.

Lees meer...

Producten

Je kunt ook bij ons terecht voor diverse evenementenproducten. Doordat wij jaarlijks voor 125+ organisaties werken, zijn we in staat groot in te kopen en dus tegen voordelige tarieven. Via het menu vind je ons standaard productenaanbod. Ben je op zoek naar iets specifieks dat er niet tussen staat? De kans is groot dat we je kunnen helpen, dus neem gewoon contact met ons op.

Neem contact met ons op!

Totaalproductie

Wij zijn een full-service evenementenbureau. Het spreekt voor zich dat je – naast de gespecialiseerde diensten en producten die we los aanbieden – ook bij Het Klassiek terecht kunt voor het outsourcen van de totaalproductie van evenementen en festivals. Van creatieve concepten en podiumontwerpen, via technische productie en horeca tot en met de financiële afhandeling: wij maken jouw visie concreet.

Neem contact met ons op!

Voorstel op Maat

Geen één evenement of organisatie is hetzelfde, daarom leveren wij alleen maatwerk, gebaseerd op de diensten en producten die jij nodig hebt. Voor meer informatie en/of een voorstel op maat, kun je het beste direct contact opnemen met Tim Hogenboom via tim@hetklassiek.nl of +31(0)20 244 19 71.

Neem contact met ons op!