ARTIST SUPPORT

Artist Advancing & Artist Handling

Artist Support betekent voor ons het voorzien van artiesten in al hun benodigdheden en het creëren en versterken van relaties. Wij zijn het vriendelijke gezicht achter de schermen – op kantoor en op locatie – dat artiesten, managements en agentschappen het vertrouwen geeft dat alles tot in de puntjes is geregeld. Want als een artiest, spreker of gast zich bij jou thuis voelt, dan is dat het beste visitekaartje dat er is.

Onze werkwijze

Vanaf het moment dat de boeking rond is, pakken wij het contact over. We regelen de juiste vluchten, vervoer, verblijf, apparatuur, speciale dranken en overige verzoeken. Goede organisatie, heldere communicatie en oog voor detail staan centraal in deze fase, in aanloop naar het evenement.

Tijdens de opbouw en showdagen zorgen onze ervaren artist handlers ervoor dat artiesten en hun medereizigers vriendelijk worden ontvangen en begeleid. Vanaf de pick up tot de drop off, onderweg en backstage. De persoonlijke aanpak van ons gespecialiseerde team zorgt ervoor, dat artiesten op elk evenement een beetje thuiskomen. En het vertrouwen hebben dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Het opbouwen en versterken van relaties is heel belangrijk voor het imago – én het succes – van een evenement. Daarom zet ons artist support team alles op alles om ervoor te zorgen dat artiesten, managements, agentschappen en andere relaties vertrekken met een positieve ervaring met jouw evenement en organisatie.

Bel of mail voor de mogelijkheden!

Artist Advancing

Artist Advancing is het office traject binnen artist support. Het omvat alle diensten vanaf het moment dat de artiest geboekt is, tot aan zijn of haar optreden. We zorgen ervoor dat vluchten, verblijf en vervoer naar wens geboekt worden. Dat alle benodigde apparatuur en specifieke wensen qua eten, dranken en overige specials tijdens het optreden voorzien zijn.

Artist Handling

Artist Handling omvat alle diensten vanaf het moment dat de artiest wordt opgepikt totdat die weer wordt afgezet na zijn optreden of verblijf. Denk hierbij aan vervoer, hospitality backstage en stagemanagement tot aan opbouw en coördinatie van een compleet artiestendorp. Wij regelen alles tot in de puntjes, zodat de artiest zich volledig op het optreden kan focussen.

Voor wie wij dit o.a. doen:

Uitbesteden

Je kunt ervoor kiezen om de Artist Support zelf te doen, maar je kunt het ook uitbesteden. Waarom zou je het Artist Support traject aan Het Klassiek uitbesteden?

  • Door onze jarenlange ervaring, weten we precies wat erbij komt kijken, waar we alles kunnen regelen en welke mensen geschikt zijn voor welke functies.
  • Wij zijn onderhand een bekend gezicht backstage voor vele elektronische artiesten vanuit de hele wereld, dat hen het vertrouwen geeft dat alles is geregeld is.
  • Specials – zoals bijvoorbeeld speciaal aangevraagde dranken – kopen wij groot in met recht van retour. Je blijft dus nooit met voorraden zitten en betaalt niet voor wat niet wordt gebruikt.
  • We hebben vaste deals met hotels op Schiphol, waardoor we kamers tegen zeer scherpe tarieven boeken. Dit is tevens de perfecte uitvalsbasis voor (internationale) artiesten.
  • Wij leveren al het gespecialiseerde personeel dat nodig is voor Artist Support. Bij onverwachts uitval zorgen wij voor vervanging.
  • Doordat wij een groot aantal evenementen en organisaties bedienen, kopen wij groot in tegen scherpe tarieven bij onze vaste leveranciers.
  • Je hebt één contactpersoon voor de gehele Artist Support, van preproductie tot en met de afhandeling.
  • Snelle, betrouwbare en professionele service, met altijd persoonlijk contact. Dat vinden wij heel belangrijk en dat is waarop wij ons onderscheiden.

We ondersteunen waar jij dat wilt. Of je nu op zoek bent naar een enkele artist handler, stagemanager, runner of chauffeur. Of naar een gespecialiseerde partij die de gehele artist support op zich neemt. Vanaf boekingsbevestiging tot en met de opbouw en coördinatie van een volledig artiestendorp.

Bel of mail voor de mogelijkheden!

Overige diensten

Financieel Management

Of je nu met munten of een cashless systeem werkt. Wij leveren alle diensten, producten en personeel dat jij nodig hebt, om alle financiële stromingen rondom jouw evenement veilig en betrouwbaar te regelen.

Lees meer...

Artist Support

Wij zijn het vriendelijke gezicht achter de schermen – op kantoor en op locatie – dat artiesten, hun management en agentschappen het vertrouwen geeft dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Lees meer...

Gespecialiseerde Event ZZP’ers

Wij werken samen met gespecialiseerde event ZZP’ers, elk door ons geselecteerd op ervaring en prestaties. Van een enkele kracht tot een heel team, wij kennen de juiste persoon voor de klus en nemen je al het werk uit handen.

Lees meer...

Totaalproductie

Wij zijn festivalproducenten pur sang. Eventmanagement zit in ons bloed. Wanneer je de productie van jouw evenement aan ons uitbesteed, kun je dat deel loslaten en je volledig richten op de creatieve invulling en programmering ervan.

Lees meer...

Office Support

Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij het organiseren van evenementen. Van draaiboeken en pre-productie tot volledige projectondersteuning, wij ondersteunen en ontlasten graag waar jij dat wilt.

Lees meer...

On Site Support

De opbouw, showdag(en) en afbouw van evenementen zijn elk operaties op zich, die naast genoeg mankracht, ook de expertise vragen van gespecialiseerd personeel op coördinerende functies. Wij zorgen dat jij de juiste mensen hebt staan op de juiste plekken.

Lees meer...