On Site Support

De opbouw, showdag(en) en afbouw van evenementen zijn elk operaties op zich, die naast genoeg mankracht, ook de expertise vragen van hoogopgeleid evenementenpersoneel binnen alle coördinerende functies. Goede mensen zijn vaak moeilijk te vinden. Gelukkig heeft Het Klassiek een groot netwerk van gespecialiseerd evenementenpersoneel voor on site support tijdens jouw evenement. Of je nu één gespecialiseerde kracht zoekt of juist een volledig evenemententeam: alle personeelsaanvragen zijn welkom en we helpen je graag.

Onze werkwijze

Door de jaren heen hebben wij een poule van geweldige ZZP’ers opgebouwd bestaande uit, onder andere, event managers, producenten, artist handlers, chauffeurs, runners, financieel managers, kassa- en entreecoördinatoren en meer. Doordat we elk van hen selecteren op basis van ervaring en prestatie tijdens evenementen, weten wij voor jou de beste persoon te vinden voor de juiste functie.

Afgestemd op wat jij nodig hebt, werven wij de beste mensen en nemen we alle bijkomende werkzaamheden op ons, van begin tot eind. Daarbij fungeren we graag als aanspreekpunt en teamcaptain. Eén contactpersoon die een gespecialiseerd team voor jouw evenement werft, verzamelt, brieft, begeleidt, betaalt en evalueert, zónder extra kosten te maken. Keuze snel gemaakt, toch?

Producten

Ben je nog op zoek naar specifieke producten of diensten? Ook dan kun je bij Het Klassiek terecht. Jaarlijks werken we voor 125+ evenementen en organisaties, waardoor we groot – dus tegen scherpe tarieven – inkopen. Een greep uit de producten voor on site support die we aanbieden:

Ben je op zoek naar een product dat in bovenstaand rijtje ontbreekt, of ontvang je liever een voorstel op maat?

Neem contact met ons op!