Financieel Management

Het Klassiek is gespecialiseerd in financieel management van festivals en evenementen. Wij leveren alle diensten en producten die jij nodig hebt – van munten tot beveiligingscamera’s – om alle financiële stromingen rondom jouw evenement veilig en betrouwbaar te regelen. Wij verzorgen het volledig financieel management voor onder andere Loveland, Dekmantel en vele andere evenementen.

Onze werkwijze

Geen enkel evenement is hetzelfde. Daarom brengen we allereerst, samen met jou, alle financiële stromingen in kaart en bedenken we hoe we deze het beste kunnen controleren, registreren en uitvoeren. Op basis hiervan maken we een compleet financieel plan op maat voor jouw festival of evenement.

Voor een betrouwbaar resultaat werken we met een transparant en waterdicht systeem. Samen met ons team van specialisten garanderen we een strakke cashflow tijdens het evenement, welke veilig en volledig wordt klaargemaakt voor de boekhouding. Ook de financiële afhandeling met lokale partners (bijvoorbeeld cateraars) kunnen we je volledig uit handen nemen.

Producten

Is het financieel management van jouw festival of evenement al geregeld, maar ben je nog op zoek naar specifieke producten of diensten? Ook dan kun je bij Het Klassiek terecht. Jaarlijks werken we voor 125+ evenementen en organisaties, waardoor we groot – dus tegen scherpe tarieven – inkopen. Een greep uit de producten die we aanbieden:

Ben je op zoek naar een product dat in bovenstaand rijtje ontbreekt, of ontvang je liever een voorstel op maat?

Neem contact met ons op!