Gespecialiseerd Evenementen Personeel

Het Klassiek faciliteert in gespecialiseerd evenementen personeel, uiteenlopend van runners tot senior producenten en stuk voor stuk persoonlijk geselecteerd op basis van ervaring en prestatie tijdens evenementen. Of je nu één gespecialiseerde kracht zoekt of juist een volledig evenemententeam: alle personeelsaanvragen zijn welkom en we helpen je graag. Bovendien nemen we je alle werkzaamheden uit handen.

Onze werkwijze

Door de jaren heen hebben wij een ervaren poule van gespecialiseerde event ZZP’ers opgebouwd, bestaande uit, onder andere, event managers, producenten, artist handlers, runners, chauffeurs, kassa- en entreecoördinatoren, financieel managers en meer. Doordat we elk van hen selecteren op basis van ervaring en prestatie tijdens evenementen, weten wij voor jou de beste persoon te vinden voor de juiste functie.

Ben je op zoek naar ondersteunend personeel voor bijvoorbeeld bemanning van de bar, muntverkoop, entree of andere plekken? Ook dan kun je bij Het Klassiek terecht. We werken met vaste, betrouwbare partners die zich specialiseren in payroll evenementenpersoneel.

Afgestemd op wat jij nodig hebt, werven wij de beste mensen en nemen we alle bijkomende werkzaamheden op ons, van begin tot eind. Daarbij fungeren we graag als aanspreekpunt en teamcaptain. In overleg zijn we zelf als aansturend orgaan aanwezig op locatie.

Producten

Ben je nog op zoek naar specifieke producten of diensten? Ook dan kun je bij Het Klassiek terecht. Jaarlijks werken we voor 125+ evenementen en organisaties, waardoor we groot – dus tegen scherpe tarieven – inkopen. Een greep uit de producten die we aanbieden:

Ben je op zoek naar een product dat in bovenstaand rijtje ontbreekt, of ontvang je liever een voorstel op maat?

Neem contact met ons op!