Consultancy

Het realiseren van groei, structureren, ontlasten en (re)organiseren van evenementen en organisaties zit Het Klassiek in het bloed. In 2012 is het bedrijf opgericht door twee festivalorganisatoren, die naast het organiseren van eigen evenementen, besloten hun management- en organisatietalenten te bundelen. In slechts een paar jaar tijd is Het Klassiek uitgegroeid tot dé specialist op gebied van festivals en evenementen – van creatie en productie tot projectmanagement en budgettering.

Onze werkwijze

Jaarlijks voorzien we 125+ festivals en evenementen van allerhande evenementen-diensten en -producten en werken we samen met een breed netwerk van mensen en organisaties. Hierdoor hebben we flink veel kennis en expertise opgedaan die we graag met je delen. Dit kan alles zijn, van stage design en aankleding, (rand)programmering en creatieve conceptontwikkeling tot advies over veiligheid en crowd control, budgettering en personeelsbeleid.

Moeite met een strakke begroting? Advies nodig over geschikte leveranciers? Op zoek naar een creatieve impuls? We werken samen met de beste, meest betaalbare en geschikte partners op talloze vlakken, dus neem gewoon contact met ons op. We helpen je graag verder.

Diensten

Naast consultancy over alle aspecten rondom het organiseren van festivals en evenementen, bieden we ook de diverse diensten ter ondersteuning aan, in het geval je de productie van het evenement liever (deels) uitbesteedt. De diensten die we onder andere aanbieden:

Ben je op zoek naar een dienst (of product) dat in bovenstaand rijtje ontbreekt, of ontvang je liever een voorstel op maat?

Neem contact met ons op!