Artist Handling

Wat is nou nog écht een onderscheidende factor tussen de vele festivals en (club-)evenementen die jaarlijks georganiseerd worden? Artist handling en hospitality backstage. Want als een artiest, spreker of gast zich thuis voelt, dan is dat het beste visitekaartje dat er is. Het Klassiek is gespecialiseerd in artist handling en inmiddels het bekende vriendelijke gezicht achter de schermen bij festivals en evenementen in binnen- en buitenland.

Onze werkwijze

Artist handling, of artiestenbegeleiding, omschrijft het voorzien van artiesten in al hun benodigdheden en het creëren en versterken van relaties met artiesten, hun management en agentschappen. Vanaf het moment dat een boeking rond is, pakken wij het contact over. Goede organisatie en heldere communicatie, met oog voor detail: wij zijn pas blij als artiesten vertrekken met een positieve ervaring met jouw evenement en organisatie.

Wij verzorgen bij vele evenementen, festivals en award shows de artist handling en begeleiden artiesten wereldwijd op tour. Hierdoor zijn wij een bekend gezicht geworden voor een breed scala aan (elektronische) artiesten. De persoonlijke aanpak van ons gespecialiseerde team zorgt ervoor dat artiesten op elk evenement een beetje thuiskomen en het vertrouwen hebben dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Het Klassiek ondersteunt waar jij dat wilt. Of je nu op zoek bent naar een enkele artist handler, stage manager, chauffeur of runner. Of naar een gespecialiseerde partij die de gehele artist handling op zich neemt. Vanaf boekingsbevestiging tot en met de opbouw en coördinatie van een volledig artiestendorp. In 2016 werden wij door Vice geïnterviewd over artist handling. Het volledige interview lees je hier.

Producten

Is de artist handling van jouw festival of evenement al geregeld, maar ben je nog op zoek naar specifieke producten of diensten? Ook dan kun je bij Het Klassiek terecht. Jaarlijks werken we voor 125+ evenementen en organisaties, waardoor we groot – dus tegen scherpe tarieven – inkopen. Een greep uit de producten die we aanbieden:

Ben je op zoek naar een product dat in bovenstaand rijtje ontbreekt, of ontvang je liever een voorstel op maat?

Neem contact met ons op!